HOS ARNE

Hos Arne er et levende kunst- og kulturhus dedikert til å fremme dialog og refleksjon.  Det er et kulturelt og kunstnerisk fristed inspirert av den folkekjære norske filosofen og fjellklatreren Arne Næss. Vi er forankret i hans tanker om dialog, filosofi, lek og dypøkologi. Og bygger vårt program rundt disse verdiene. 

TEAM

MARIA KATARINA T. MICHELSEN

DAGLIG LEDER

MARIUS NAKKEN LARSEN

SALONGEN REDAKSJON

MIMMI VAN DER CRUSSEN

AD & UTSTILLINGSTEKNIKER

CAMILLA ANTOINETTE

GALLERIST

KRISTINE EKREM

SALONGEN REDAKSJON

JAN ERIK RIVELSRUD

PARTNER

Vi er et team som har et stort engasjement for byen vår. Vi jobber med å skape intime og nære opplevelser ved siden av vanskelige og viktige samtaler. Vi tror at gode resultater oppstår gjennom god dialog, felles ambisjoner og gjensidig respekt. Med en dedikert tilnærming til kunst og kultur bruker vi dialogen for å skape en positiv innvirkning – for våre gjester og våre omgivelser.

Ved å leve etter disse verdiene, streber vi etter å være et positivt bidrag til vårt lokalsamfunn og verden rundt oss.

KREATIVITET

Vi tror på kraften i kunst og kreativitet til å inspirere, utfordre og transformere.

INKLUDERING

Vi ønsker å skape et åpent og inkluderende miljø hvor alle føler seg velkommen og verdsatt.

DIALOG

Vi oppfordrer til åpne og respektfulle samtaler som fremmer forståelse og empati.

DYPØKOLOGI

Vi er forpliktet til å handle ansvarlig og respektere miljøet og samfunnet rundt oss.

LEK

Vi oppmuntrer til å utforske og eksperimentere, og ser på lek som en viktig kilde til læring og vekst.

Vår misjon er å skape et kreativt og stimulerende miljø hvor kunst, kultur og dialog er med å engasjere, utfordre og berike vårt samfunn. Gjennom kunsten ønsker vi å aktivere våre følelser og legge til rette for mer refleksjon.

LEILIGHETEN

Hos Arne  tilrettelegger for at så mange aktører som mulig skal kunne avholde møter, samtaler, kulturproduksjoner og andre arrangementer i egen regi.  Vi er også glade for å kunne tilby veiledning og råd om hvordan du kan best legge opp, gjennomføre og formidle ditt arrangement.  Hos Arne ligger øverst på Grünerløkka i Gøteborggata 27B. Vår unike leilighet inviterer besøkende til å utforske kunst og kultur i en intim og inspirerende atmosfære.

I tillegg finnes en lun oase av en takterrasse på 120 kvm over to plan, med en hytte i første plan. Denne hytta kaller vi Tvergastein. Her finner vi ro og plass til lange tankerekker.

I dag leier vi ut leiligheten til filminnspilling, tv-produksjon, lanseringer, private arrangementer, strategisamlinger og workshops for ledergrupper.  Dette er et viktig bidrag til Hos Arne slik at vi kan legge til rette for unge kunstnere, og gi plass til nye stemmer og scenekunstnere. 

TINY DESK

METTESON

Her er teksten som inneholder informasjon om arrangementet – nok til å få folk til å ville melde seg på. yeyeye

Informasjon om arrangementet – tørr informasjon. Hva trenger man å vite: blir det mat, når åpner dørene?

Dato

Tid

Annet?

13.
FEB